top of page
bygastro.png

Catering met Fire Foodtruck

BJR_0010.png

Bent u op zoek naar iets exclusiefs? Net even iets anders? Laat ons uw verjaardag, bedrijfsfeest, festival of evenement naar een ander niveau tillen met onze Fire Foodtruck. Vanuit deze authentieke brandweer truck met volledig ingerichte keuken is werkelijk alles mogelijk. Samen met onze Chefkok bereiden wij ter plaatsen gerechten naar uw keuze! Wij verzorgen culinaire gerechten maar ook hapjes of buffetten. In nauw overleg met u kunnen we al uw wensen verzorgen.

Fire Foodtruck

BJR_0071.jpg

Drankjes en koffie

Bij lekkere hapjes of een goede maaltijd hoort natuurlijk lekker drinken. Wij schenken alles, of het nou gaat om verfijnde champagne, prachtige wijnen of gewoon bier en fris. Wij passen alles aan uw wens en budget aan. Als afsluiter hebben wij de mogelijkheid om verse barista koffie te serveren met bonbons, friandises en dergelijke. Dit alles vanuit de Foodtruck.

BJR_0024.jpg

Vers snijden is vers genieten

Houdt u het liever wat eenvoudiger? Informeer dan naar de Hemelse Friet by Gastro. Een prachtige retro frituurwagen die absoluut de show steelt op bijvoorbeeld een feest aan huis, bedrijf of ander evenement. We snijden, bakken en scheppen de Hemelse Friet direct van de aardappel die vervolgens verantwoord gefrituurd wordt. U hoeft alleen maar te kiezen welke snacks, toppings en sauzen u wilt hebben. Heeft u liever een bakje dan een zakje? Geen probleem! Een lekker gekoeld blikje fris erbij mag natuurlijk niet ontbreken en zal de maaltijd volledig afmaken.

Wij werken naar uw wensen, in overleg is namelijk alles mogelijk! Bel of stuur en mailtje en kom gezellig een keertje genieten van Barista koffie met chocola om de details door te spreken. Tot snel!

Contact:

Of bellen kan natuurlijk ook!

bottom of page